Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، بر اساس گزارش کارگروه رصد و پایش قیمت اقلام اساسی و پر مصرف بازار کشور منتهی به ۳۰ فروردین ماه که از سوی انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان منتشر شده، قیمت تخم مرغ، گوشت گوسفند، گوسفند و گوساله زنده، روغن مایع، پرتقال، سیب زمینی، گوجه فرنگی و آب بسته بندی تقریبا نسبت به ماه قبل از آن تغییری نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید جزئیات واردات و قیمت برنج اعلام شد ۱۹ کالا بین یک تا ۱۰ درصد گران شد

اما در این زمان قیمت مرغ تازه، گوشت گوساله، شیر خام، پنیر، قند و شکر، چای، روغن نیمه جامد، برنج هندی، ماکارونی، نخود، لپه، عدس، موز، سیب، پیاز، خرما، مقاطع فولادی، پودر شوینده و دستمال کاغذی بین یک تا ۱۰ درصد افزایش یافته است.

بر این اساس میانگین کشوری قیمت هر کیلو گوشت مرغ تازه و گوساله با ۹ و چهار درصد افزایش نسبت به ماه قبل به حدود ۵۲ هزار و ۴۰۰ و ۱۸۷ هزار تومان و هر لیتر شیر خام و همچنین پنیر پاستوریزه ۴۰۰ گرمی هر کدام با هشت درصد افزایش به ۱۲ هزار و ۷۰۰ و ۳۶ هزار و ۸۰۰ تومان رسیده است.  

در مدت یاد شده هر کیلو برنج هندی، روغن نیمه جامد ۴.۵ کیلویی و ماکارونی ۵۰۰ گرمی نیز هفت، پنج و چهار درصد گران شده و در تیر امسال به قیمت ۳۶ هزار و ۸۰۰، ۳۶۰ هزار و ۱۶ هزار و ۸۰۰ تومان فروخته شده است.

همچنین قیمت انواع چای ۵۰۰ گرمی با دو و چهار درصد افزایش به حدود ۱۴۷ و ۱۴۲ هزار تومان و قند و شکر بسته بندی با دو درصد افزایش به ۳۴ و ۲۶ هزار تومان رسیده است. در بین انواع حبوبات نیز در تیر امسال، قیمت هر کیلو نخود با سه درصد، عدس با شش درصد و لپه با پنج درصد افزایش نسبت به ماه قبل به ترتیب به حدود ۵۰، ۵۵ و ۵۳ هزار تومان رسیده است. قیمت پیاز هم در مدت یاد شده هشت درصد افزایش داشته و قیمت آن به نزدیک ۱۰ هزار تومان رسیده است. قیمت موز، انواع سیب و خرما هم در یک ماه گذشته سه، هفت و شش درصد افزایش داشته است.

میانگین قیمت برنج ایرانی در تیر؛ ۱۱۰ هزار تومان!

در این میان قیمت شیر کم چرب و پر چرب، کره، برنج ایرانی، برنج پاکستانی، لوبیا چیتی، رب گوجه فرنگی، سیمان، گچ، انواع تایر، انواع روغن موتور، کاغذ نسبت به ماه قبل، بیش از ۱۰ درصد افزایش یافته است.  

بر این اساس قیمت هر کیلو برنج ایرانی طارم و هاشمی با ۱۶ و ۲۱ درصد افزایش نسبت به خرداد به ۱۱۱ و ۱۰۹ هزار تومان و قیمت برنج پاکستانی با ۱۳ درصد افزایش به ۴۰ هزار تومان رسیده است.

همچنین قیمت هر لیتر شیر کم چرب و پرچرب و کره ۱۰۰ گرمی به ترتیب ۱۲، ۳۵ و ۵۲ درصد نسبت به قبل، یعنی خرداد، افزایش یافته و به حدود ۱۹، ۲۳ و ۲۱ هزار تومان رسیده است.

قیمت رب گوجه ۸۰۰ گرمی و هر کیلو لوبیا چیتی نیز باافزایش ۱۱ و  ۱۷ درصدی قیمت در تیر ماه به ۳۷ هزار و ۷۰۰ و ۶۱ هزار و ۸۰۰ تومان رسیده است.

نابسامانی در بازار روغن موتور

یکی از نکات این گزارش وضعیت بازار روغن موتور است که بر اساس آن اکثر واحدهای صنفی تعویض روغنی امکان خرید مستقیم از تولیدکنندگان و عوامل توزیع را ندارند و از ابتدای سال تاکنون عرضه روغن موتور توسط شرکت‌های تولیدی و پخش کاهش داشته و در برخی موارد کاملا متوقف بوده است. روغن موتورهای تولیدی بهران، ایرانول، سپاهان و پارس همگی در سطح عرضه با قیمت های بسیار بالاتر از قیمت مصوب درج شده روی بسته بندی کالا عرضه می‌شوند و دلیل آن نیز تهیه واحدهای صنفی از واسطه‌ها است. فروش اجباری سایر اقلام از قبیل شیشه شور و گریس در کنار روغن موتور توسط عاملین پخش شرکت ها نیز افزایش داشته است.

در نتیجه همین شرایط قیمت انواع روغن موتور هم در تیر ۲۳ تا ۳۰ درصد نسبت به خرداد افزایش یافته و به ۲۰۷ تا ۲۱۲ هزار تومان رسیده است.

منبع: ایسنا

انتهای پیام

کد خبر: 1146584 برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی هزار تومان رسیده نسبت به ماه قبل درصد افزایش افزایش یافته برنج ایرانی روغن موتور هزار و ۸۰۰ قیمت برنج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۷۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم ترکیه در ماه آوریل به ۷۰ درصد رسید

بر اساس آخرین داده‌های منتشر شده توسط اداره آمار ترکیه، نرخ تورم این کشور در ماه آوریل نسبت به سال گذشته میلادی به ۶۹.۸ درصد رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از یورونیوز، بر اساس آخرین داده‌های منتشر شده توسط اداره آمار ترکیه، نرخ تورم این کشور در ماه آوریل نسبت به سال گذشته میلادی به 69.8 درصد رسید.

تورم سالانه قیمت مصرف کننده در ترکیه طی ماه گذشته نزدیک به 70 درصد افزایش یافت که اندکی کمتر از پیش‌بینی‌ها بود.

با این حال، به دلیل افزایش شدید هزینه‌ها در بخش آموزش و همچنین افزایش قیمت‌ها در رستوران‌ها و هتل‌ها، این ماه بالاترین نرخ تورم را از نوامبر 2022 به خود اختصاص داد.

تورم ترکیه به 62 درصد رسید

مهمت شیمسک، وزیر دارایی ترکیه، در مورد این داده ها به رویترز توضیح داد که تورم ماه آوریل نسبت به ماه قبل از آن افزایش 3.18 درصدی را ثبت کرد که مطابق با انتظارات بود. در ماه مارس این نرخ 3.16 درصد بود.

سیمسک در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: پس از اینکه تورم سالانه در ماه می به اوج خود برسد، مطابق با پیش بینی‌های ما به شدت شروع به کاهش خواهد کرد.

بانک مرکزی ترکیه در ماه مارس نرخ بهره بانکی را به 50 درصد افزایش داد و دلیل آن ادامه تلاش‌ها برای مقابله با افزایش تورم در این کشور بود.

این بانک در آن زمان در بیانیه‌ای اعلام کرد: در حالی که واردات کالاهای مصرفی و طلا کاهش یافت و به بهبود تراز حساب جاری کمک کرد، سایر شاخص‌های اخیر حاکی از آن است که تقاضای داخلی همچنان مقاوم است.

بانک مرکزی ترکیه افزود: چسبندگی تورم در بخش خدمات، انتظارات تورمی، خطر درگیری‌های نظامی و قیمت مواد غذایی فشارهای تورمی را بالا نگه می دارد.

در ماه مارس، این بانک همچنین اعلام کرد که سیاست پولی فشرده تا زمانی که کاهش قابل توجه و پایدار در روند زیربنایی تورم ماهانه مشاهده نشود، حفظ خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توقف بازار مسکن در فروردین
  • افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟
  • افزایش حجم آب دریاچه ارومیه به ۲.۵ میلیارد مترمکعب
  • بازگشت برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ۲۸.۵۰۰ تومانی
  • برنج و روغن شامل ارز ترجیجی شد
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ۲۸.۵۰۰ تومانی برگشت
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد
  • میانگین بارش در خراسان شمالی ۸۲ درصد افزایش پیدا کرده است
  • تورم ترکیه در ماه آوریل به ۷۰ درصد رسید